Meer dan 2 miljoen tevreden klanten

Meer dan 2 miljoen tevreden klanten

Snel, eenvoudig en individueel te ontwerpen

Snel, eenvoudig en individueel te ontwerpen

Premium kwaliteit met 15 jaar garantie

Premium kwaliteit met 15 jaar garantie

Plus de 2 millions de clients satisfaits

Meer dan 2 miljoen tevreden klanten

Conception rapide, simple et individuelle

Snel, eenvoudig en individueel te ontwerpen

Qualité premium avec 15 ans de garantie

Premium kwaliteit met 15 jaar garantie

puzzleYOU - Duik in onze productwereld

Originele fotocadeaus voor alle gelegenheden

Fotocadeaus om samen te genieten

puzzleYOU biedt meer dan alleen klassieke fotocadeaus. Onze fotocadeaus kun je zo mooi maken als je zelf wilt en zo oude met nieuwe herinneringen laten verbinden. Momenten uit het verleden, vastgehouden op jouw foto’s, kun je op de gepersonaliseerde puzzels en spellen prachtig vereeuwigen. Bei het samen puzzelen of spelen kun je deze momenten dan weer opnieuw beleven.

Hiervoor komen de familieleden graag bij elkaar – zowel jong als oud, zelfs de koppige tiener als ook de rusteloze vader. Wat is er leuker dan met de hele familie gezellig bij elkaar te zijn en een puzzel te maken, vooral omdat tijd voor elkaar hebben zeldzaam is geworden.

Fotocadeaus om samen te genieten

puzzleYOU biedt meer dan alleen klassieke fotocadeaus. Onze fotocadeaus kunt u zo mooi maken als u zelf wilt en zo oude met nieuwe herinneringen laten verbinden. Momenten uit het verleden, vastgehouden op uw foto’s, kunt u op de gepersonaliseerde puzzels en spellen prachtig vereeuwigen. Bei het samen puzzelen of spelen kunt u deze momenten dan weer opnieuw beleven. Hiervoor komen de familieleden graag bij elkaar – zowel jong als oud, zelfs de koppige tiener als ook de rusteloze vader. Wat is er leuker dan met de hele familie gezellig bij elkaar te zijn en een puzzel te maken, vooral omdat tijd voor elkaar hebben zeldzaam is geworden.

Onze fotocadeaus zijn heel bijzonder, want ze...

Fotocadeaus leuk

...zien er niet alleen prachtig uit, maar zorgen ook voor gezelligheid.

Fotocadeaus familie

...brengen de familie bij elkaar -  van jong tot oud.

Maak reclame voor fotocadeaus

...dagen de grijze cellen uit van groot en klein.

Fotocadeaus gelegenheid

...zijn geschikt voor elke gelegenheid, van huwelijk of verjaardag tot de Valentijn.

Fotocadeaus tijd

...zijn voor zowel ervaren als ook voor ongeduldige puzzelaars leuk.

Het veelzijdigste talent bij de fotocadeaus:
Puzzels met jouw foto’s

Het veelzijdigste talent bij de fotocadeaus:
Puzzels met uw foto’s

Fotopuzzel t/m 2000 stukjes

Een puzzel van hoge kwaliteit, met gedetailleerde druk en haarscherp gesneden stukjes, wordt met jouw foto’s tot een persoonlijk cadeau, dat enthousiasme wekt. Of nu samen of in je eentje, bij het leggen van een puzzel kun je heerlijk ontspannen en de herinneringen terug halen. Een puzzel van een foto maken gaat heel intuïtief en binnen 5 minuten heb je de puzzel klaar. Al naar gelang de leeftijd, de hoeveelheid geduld en de portemonnee, hebben wij werkelijk voor iedereen de passende puzzel. Jouw individuele puzzel wordt in een hoogwaardige en tevens selecteerbare “give-away” puzzeldoos verpakt. Er staan design sjablonen beschikbaar voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

vanaf 22,99 €

Puzzelkader

Puzzel inkaderen. Je puzzel is klaar en je vraagt je af, wat nu?

Dankzij de precies passende puzzel kader of de puzzel lijm hoeft jouw fotopuzzel niet terug in de doos. Hij kan ingekaderd of aan elkaar geplakt thuis mooi in de kamer worden opgehangen. Zo maak je van een puzzel een bijzondere wanddecoratie. Je kunt deze handige aanvullingen onder puzzelbenodigdheden vinden.

Fotopuzzel-Collage

Eigenlijk moeten we al vaak genoeg zware beslissingen nemen. Dankzij onze fotopuzzel collage hoeft dat hier in ieder geval niet meer. In plaats van maar één foto te mogen kiezen, heb je nu de mogelijkheid om gewoon alle foto’s, die je leuk vindt, op de fotopuzzel te zetten. Een groot aantal leuke lay-outs maken het foto puzzel maken reuze makkelijk, zonder dat je eerst enige software moet downloaden. Zo kun je bijvoorbeeld van jew laatste vakantie een beeldverhaal maken en dat dan in een kunstwerk veranderen.

 • Maakt het puzzelen met een groot aantal stukjes een stuk makkelijker
 • Je ziet sneller resultaat en een puzzel maken met meerdere personen gaat eenvoudiger
 • Vrij plaatsbare teksten
 • Meer dan 100 designs maken bijna alles mogelijk

vanaf 22,99 €

Kinderpuzzel met eigen foto‘s

We hebben ook aan de kleintjes gedacht en speciale kinderpuzzels ontwikkeld. Ze combineren kleurrijke fotolijstjes met de foto's van jouw kind of kleinkind. In de design sjablonen zijn de favoriete figuren uit de kinderkamer te vinden: eenhoorns, dinosaurussen en helden maken van de fotopuzzel een geweldig fotocadeau voor kinderen. Afgeronde randen en extra dik puzzelboard maken de puzzel tot een veilig en duurzaam stuk speelgoed. Zoals gewoonlijk kun je tekst toevoegen aan de gepersonaliseerde puzzel en doos.

vanaf 22,99 €

Kinderpuzzel met eigen foto‘s

Kinderpuzzel met eigen foto‘s

We hebben ook aan de kleintjes gedacht en speciale kinderpuzzels ontwikkeld. Ze combineren kleurrijke fotolijstjes met de foto's van uw kind. In de design sjablonen zijn de favoriete figuren uit de kinderkamer te vinden: eenhoorns, dinosaurussen en helden maken van de fotopuzzel een geweldig fotocadeau voor kinderen. Afgeronde randen en extra dik puzzelboard maken de puzzel tot een veilig en duurzaam stuk speelgoed. Zoals gewoonlijk kunt u tekst toevoegen aan uw gepersonaliseerde puzzel en doos.

vanaf 22,99 €

Nieuw en exclusief bij puzzleYOU: SMART SORTED®

Heb je wel eens met de gedachte gespeeld zelf een puzzel met 1000 stukjes te leggen, maar was de uitdaging tot nu toe steeds te groot voor je? Het leggen van grote puzzels, zelfs met een moeilijke afbeelding, is vanaf nu voor iedereen mogelijk. Met SMART SORTED beslis je zelf hoe gemakkelijk of hoe moeilijk het gaat worden. Wij sorteren jouw in 1000 stukjes gestanste lievelingsfoto in 40 kleine doosjes. Zo hoef je steeds maar 25 stukjes te leggen. Meer info's over SMART SORTED >>

Tip: Dankzij de uitneembare SMART doosjes kun je nu beter met meerdere personen puzzelen – verdeel de doosjes, ieder legt zijn deel en op het eind kunnen de gepuzzelde gedeeltes tot een ca. 64 x 48 cm grote 1000 stukjes puzzel samen worden gevoegd.

54,99 € 38,99 €

... voor nog meer: WAUW, zeg! Bij het cadeau doen & uitpakken.

... voor nog meer: WAUW, zeg! Bij het cadeau doen & uitpakken.

Kleurrijke puzzelstukjes

Welk aantal stukjes is voor jouw puzzel het beste?

 •  48 stukjes puzzel: met XXL stukken de perfecte fotopuzzel voor kleine kinderen, bejaarden en mensen met dementie.
 •  100 stukjes puzzel: de perfecte uitdaging voor kinderen vanaf 6 jaar, zonder hen te zwaar te belasten en te frustreren.
 •  200 stukjes puzzel: hetzelfde formaat als de 500 stukjes fotopuzzel, maar met grotere stukken, ideaal voor basisschool kinderen en ouderen.
 •  500 stukjes puzzel: geeft snel het gevoel iets gepresteerd te hebben, maar vergt wel concentratie, geschikt vanaf 8-10 jaar.
 •  1000 stukjes puzzel: dit aantal stukjes vereist geduld en concentratie, en is daarom pas geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar.
 •  NIEUW! SMART SORTED - 1000 stukjes Puzzel: voor elk het perfecte puzzel niveau – 1000 stukjes voor iedereen te doen. Meer over SMART SORTED >>
 •  2000 stukjes puzzel: een echte uitdaging voor jong en oud. Vooral ervaren puzzelaars zullen ervan genieten.
Tips voor puzzelen

Want puzzelen is niet alleen leuk:
Voordelen van puzzels

 • Van puzzels leggen word je nog slimmer
  Voordelen van puzzelen: puzzelen maakt je slim

  Niet voor niets worden puzzels gebruikt in intelligentietesten. Een legpuzzel doet een beroep op beide hersenhelften tegelijk en versterkt de verbinding tussen de hersencellen, waardoor hun efficiëntie en capaciteit wordt verhoogd en het kortetermijngeheugen, de concentratie en het analytisch vermogen positief worden beïnvloed.

  Bovendien versterkt het puzzelspel het uithoudingsvermogen, de frustratietolerantie en het geduld. Zelfs de kans op dementie wordt minder dankzij regelmatige geheugentraining door middel van spelletjes zoals puzzels of kruiswoordraadsels.

 • Puzzels brengen mensen bij elkaar
  Puzzel gegarandeerd tijd samen

  Puzzelen is een sociale activiteit, omdat het ook voor twee of drie personen heel leuk is. Door de vreugde te delen wordt ze gelijktijdig verdubbeld. Tijdens de puzzelavond komt er samen met de familie rust in het drukke dagelijkse leven en de zorgen worden bij het zoeken naar de passende stukjes even vergeten.

  Het benodigde teamwork maakt de puzzel zo waardevol, omdat teamwork de communicatie en compromisbereidheid bevordert. En wat de een misschien niet kan vinden, ziet de ander dan wel weer.

 • Puzzels maken je gelukkig
  Puzzels maken je gelukkig

  Dat is wetenschappelijk bewezen. Omdat de puzzel foto stukje bij beetje groeit, bereiken we opeenvolgende kleine doelen. Dit geeft ons elke keer weer de motivatie om door te gaan. Als de puzzel eenmaal klaar is, hebben we het gevoel dat we echt iets bereikt hebben.

  De voltooide legpuzzel is perfect geschikt als wanddecoratie en kan dan door iedereen worden bewonderd. Familie en vrienden vinden dat beslist heel origineel. Daarbuiten zorgt het bereiken van zelf gestelde doelen, zoals het leggen van een puzzel, voor innerlijke balans en tevredenheid.

 • Puzzels leggen bevordert de motoriek en de scherpzinnigheid van de deelnemers
  Puzzels leggen bevordert de motoriek en de scherpzinnigheid van de deelnemers

  De fijne motoriek wordt getraind door de kleine puzzelstukjes vast te pakken en te draaien. De verbinding van twee stukjes verhoogt tegelijk de coördinatie tussen ogen en hand. Daarnaast is het leggen van een puzzel een aantoonbare verbetering van de scherpzinnigheid.

  Bij het puzzelen moeten niet alleen honderden stukjes worden gescand en de foto worden opgeslagen, maar moet ook rekening worden gehouden met de individuele pasvorm van de afzonderlijke stukken.

Individuele spellen met jouw mooiste foto‘s

Memo spel - beleef jouw foto's opnieuw op een speelse manier

Foto cadeau memo spel

Met dit fotocadeau kun je jouw concentratie en geheugen met je vrienden of familie eens uitvoerig testen. De memokaarten bieden plaats voor verschillende thema’s. Waarom dus niet zelf creatief worden? Als je bij een feest met een Memo spel met eigen foto’s komt opdagen, dan zul je in ieder geval de show stelen. Een uniek foto cadeau, dat heel leuk is en steeds weer graag voor de dag wordt gehaald om met lievelingsmensen samen oude herinneringen spelend te herhalen.

 • 36 of 72 kaarten
 • De Memo kaarten worden in een persoonlijke spellendoos geleverd
 • Een kwaliteitsproduct waar je lang van kunt genieten

vanaf 29,99 € 23,99 €

Foto cadeau memo spel

Individuele spellen met uw mooiste foto‘s

Memo-spel - beleef uw foto's opnieuw op een speelse manier

Met dit fotocadeau kunt u uw concentratie en geheugen met uw vrienden of familie eens uitvoerig testen. De memokaarten bieden plaats voor verschillende thema’s. Waarom dus niet zelf creatief worden? Als u bij een feest met een Memo spel met eigen foto’s komt opdagen, dan zult u in ieder geval de show stelen. Een uniek foto cadeau, dat heel leuk is en steeds weer graag voor de dag wordt gehaald om met lievelingsmensen samen oude herinneringen spelend te herhalen.

 • 36 of 72 kaarten
 • De Memo kaarten worden in een persoonlijke spellendoos geleverd
 • Een kwaliteitsproduct waar u lang van kunt genieten

vanaf 29,99 € 23,99 €

Fotopuzzel kwaliteit & garantie
Fotopuzzel kwaliteit & garantie

Wij beloven kwaliteit

Waar puzzels kopen? Wij houden zelf van puzzels en fotocadeaus, die je met elkaar kunt genieten. Daarom zorgen wij ervoor dat elk aan jou geleverd exemplaar de hoogste kwaliteit heeft.

 • Onze eigen productie en meer dan 10 jaar ervaring garanderen dat alléén producten ons huis verlaten, die aan de hoogste eisen voldoen. Hier vind je meer informatie over de productie.
 • Vandaag besteld, morgen opgestuurd: soms is een cadeau al nodig voordat er spontaan een idee te binnen is geschoten. Als je bij ons een puzzel laat bedrukken, dan is jouw fotocadeau zeker op tijd binnen.
 • De stukjes, die net zo uniek zijn als jouw foto, worden precies gestanst.
 • 2,2 mm dik puzzelkarton maakt de puzzel heel stabiel. Ook bij een uitbundige spelletjes avond kunnen ze wel tegen een stootje.
 • De matte bovenkant zorgt ervoor, dat de puzzel er edel uitziet. De fotopuzzel is dan in de passende kader een bijzonder originele wanddecoratie. 
 • Krasbestendige beschermlaag voor meer weerstand, kleurechtheid en een aangenamere grip. Het bijzonder robuuste oppervlak van de doos biedt ons de mogelijkheid nog milieuvriendelijker te worden en afstand te doen van plastic folie om de doos.
 • 15 jaar garantie op de duurzaamheid van het drukwerk, het karton en de beschermlaag, gewoon omdat wij willen dat je met jouw fotoproduct lang plezier hebt.

Onze klantenservice

Contacteer ons: +49 9602 94419-17
Ma - vr: 08:00 - 11:30 uur en 13:00 - 17:00 uur

E-mail: service-nl@puzzleyou.be