Vandaag besteld, morgen opgestuurd! Truck
500 stukjes fotopuzzel

Een fotopuzzel met 500 stukjes ontwerpen

Verwachte leverdatum:
wo, 25.09.2019 – do, 26.09.2019

Fotopuzzel met 500 stukjes

Puzzelmaat: 48 x 36 cm
Voor alle leeftijden
Schitterende doos designs voor
verschillende gelegenheden
29,99 € 24,99 €
Verwachte leverdatum:
wo, 25.09.2019 – do, 26.09.2019
Productbeschrijving
Tips & ideeën
Puzzel varianten
Puzzelbenodigdheden
Beoordelingen
Veel gestelde vragen

Productbeschrijving

De fotopuzzel met 500 stukjes is het juiste formaat voor iedereen, die wel eens heeft gepuzzeld, maar nog niet genoeg moed heeft voor een 1000 stukjes fotopuzzel. Deze maat is uitermate goed geschikt, om uw mooiste foto's eens in de schijnwerpers te zetten. Lange regenachtige dagen en koude winteravonden zijn nu niet meer zo erg en ook in de zomer kunt u uw fotopuzzel meenemen naar een plekje in de schaduw op uw terras of balkon.

Bij de fotopuzzel met 500 stukjes is het aantal stukjes nog te overzien, de moeilijkheidsgraad is middel. Deze puzzel is perfect voor ieder, die niet zo graag al te lang op een resultaat wil wachten. Puzzel experten waarderen de 500 stukjes puzzel als afwisseling tussen grotere puzzel projecten - om zogenaamd de draad niet te verliezen.

Met een oppervlakte van 48 x 36 cm kan deze puzzel heel eenvoudig worden gelijmd en dan worden neergezet. Best wel handig: Ook het ophangen aan de muur in een puzzellijst is heel gemakkelijk - voor deze puzzel vindt u altijd wel een plaatsje, zelfs in de kleinste woning.

Leeftijdsadvies

Vanaf 8-10 jaar

Verpakking

De fotopuzzel wordt in losse stukjes geleverd. De puzzelstukjes zitten in een plastic zakje, dat zich in de puzzeldoos bevindt.

Fotopuzzel kwaliteit

Maat van de doos:

Maat van de puzzeldoos  -  fotopuzzel 500 stukjes

Maat van de puzzelstukjes:

Maat puzzelstukje  -  fotopuzzel 500 stukjes

In verhouding:

Verhouding puzzelstukje fotopuzzle 500 stukjes

Tips & ideeën

Aanbevolen resolutie

De drukkwaliteit van uw fotopuzzel is afhankelijk van de resolutie van uw foto. Voor een fotopuzzel met 500 stukjes raden wij een foto met een formaat van
3409 x 2567 pixels aan.

Belangrijk: Let u goed op, dat uw foto niet wazig en vooral niet onderbelicht is.

Praktijk tip

De fotopuzzel met 500 stukjes is vrij compact en kan daarom ook makkelijk op de tafel bij de zithoek worden gelegd.

Puzzel varianten

Kies uw fotopuzzel:

Puzzelbenodigdheden

Fotopuzzelkader
24,99 € 22,99 €
Puzzel lijm
9,99 €
Puzzel mat
17,99 €

Beoordelingen

De beoordelingen hieronder hebben alleen betrekking op het bestelde product en zijn eigenschappen. Alleen klanten, die het product hebben besteld, kunnen een beoordeling afgeven.

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn fotopuzzel zowel horizontaal als ook verticaal bestellen?
U kunt het gewenste formaat zelf vastleggen aan de hand van de foto. Uitzondering hiervan is de hartpuzzel met 600 stukjes.
Hoe kan ik mijn gelegde fotopuzzel voorbereiden om hem bijvoorbeeld aan de wand te hangen?
U kunt uw fotopuzzel met onze Puzzel lijm vastplakken. Een nog beter alternatief is onze Fotopuzzelkader waarmee u de fotopuzzel met meer stijl aan de wand kunt hangen.
Kan ik de status van mijn bestelling zien?
  1. U krijgt per e-mail een bestelbevestiging. In deze bevestiging vindt u een button, waarmee u de actuele status van uw bestelling kunt controleren. Kijkt u even in uw spambox als de bevestiging niet binnen 15 minuten zichtbaar is.
  2. Als u op de button in de bestelbevestiging klikt, komt u op uw persoonlijke statuspagina terecht. Daar vindt u alle informatie over uw bestelling, zoals de betalingsstatus, de voortgang in de productie enz. Zodra uw pakket de productie verlaat, verschijnt hier ook het UPS tracking nummer. Als u op het tracking nummer klikt, wordt u naar het UPS tracking systeem geleidt, waar u het pakket kunt volgen.
  3. Ook in de verzendbevestiging vindt u een button, waarmee u het pakket kunt volgen.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.