Vandaag besteld, morgen opgestuurd! Truck
De klantenservice van puzzleYOU.be

Wij zijn er voor u, als u ons nodig heeft

U wilt ons iets nader leren kennen, u heeft een vraag over uw bestelling of u wilt iets weten over het assortiment van puzzleYOU.be? Wij geven u graag de nodige informatie. U kunt zowel per telefoon als ook per e-mail contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor, dat uw e-mail zo snel mogelijk wordt beantwoord. Op een doordeweekse dag worden alle mails in de regel binnen enkele uren verwerkt. Als u een vraag met betrekking tot uw bestelling heeft, zorgt u er dan a.u.b. voor, dat u het bestelnummer (PBE-...) bij de hand heeft. Vriendelijk dank!

Telefoon
Telefoon
+49 9602 / 94419-17
Ma-vr: 8:00 – 12:00 uur
In het hoogseizoen voor Sinterklaas en de Kerst proberen wij de snelle verwerking van e-mails zo goed mogelijk vol te houden. Hiervoor werken wij ook 's avonds en in het weekend.

Verdere contactmogelijkheden

Fax
Fax
+49 9602 / 94419-10
Postadres
Postadres
puzzle & play GmbH
Auf der Haide 2
92665 Altenstadt/WN
Duitsland
der Waldnaab

der Waldnaab

Altenstadt in Europa

Altenstadt in Europa

Wij zijn gevestigd in het hart van Europa, in een sympathiek klein beiers stadje met de naam Altenstadt an der Waldnaab. Ons bedrijf bevindt zich in een hoog ontwikkeld industriegebied, omgeven van mooie bossen en een wilde rivier die "der Waldnaab" wordt genoemd. Als u eens naar het Zuidoosten komt om bijvoorbeeld München of Praag – de twee mooiste steden bij ons in de buurt – te bezoeken, dan maakt u maar eens een tussenstop in onze omgeving en geniet u van het ontspannende geluid van stromend water tussen ruisende bomen. En als u wilt, mag u gerust bij ons langskomen en een kopje koffie of thee met ons drinken.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.