De klantenservice van puzzleYOU
De klantenservice van puzzleYOU

Wij zijn "on line" om u te helpen

U wilt ons iets nader leren kennen, u heeft een vraag over uw bestelling of u wilt iets weten over het assortiment van puzzleYOU?
Wij geven u graag de nodige informatie.

De kans is groot dat u het gewenste antwoord onder de veel gestelde vragen vindt.

Zo niet, kunt u natuurlijk altijd even bij ons service team navragen.

 • Hoe groot is de legpuzzel?

  De afmetingen van de fotopuzzels zijn als volgt:

  48 stukjes: ca. 48 x 36 cm
  100 stukjes: ca. 48 x 36 cm
  200 stukjes: ca. 48 x 36 cm
  500 stukjes: ca. 48 x 36 cm
  1000 stukjes: ca. 64 x 48 cm
  2000 stukjes: ca. 90 x 67 cm

  U kunt door middel van een beweegbare omranding de foto naar uw wens uitknippen. Houdt u er rekening mee, dat er in het productieproces een paar milimeter van de randen afgaat.

 • Hoe kan ik het beste iets reclameren?

  Als u met een geleverd product niet tevreden bent, neemt u het beste even contact op met onze klantenservice. Maakt u hierbij gebruik van ons contactformulier en stuurt u a.u.b. ter verificatie een foto mee van het mankement.

  Tijdens het transport beschadigde producten dient u mogelijk direct bij de UPS-chauffeur te reclameren en te laten bevestigen. Indien u pas later schade of een verkeerde levering vaststelt, gelieve dan eerst contact op te nemen met onze klantenservice alvorens de goederen terug te sturen.

   

 • Het is een cadeau en er is haast bij. Kunt u mijn bestelling sneller sturen?

  Ons proces is er op gericht zo snel mogelijk te verzenden. Zodoende gaat uw bestelling na de bevestiging direct het geautomatiseerde productieproces in. Vanaf dit moment is het voor ons niet meer mogelijk invloed uit te oefenen op de productie. Dit is de reden waarom wij een enkele bestelling niet kunnen versnellen en hopen dat u daarvoor begrip kunt opbrengen. De aansluitende verzending kan ook door het betalen van een hoger bedrag niet worden versneld. De verwachte leverdatum vindt u altijd op onze website aangegeven. Bestel voor de zekerheid liever iets eerder.

Contactformulier – zo bereikt u ons nog doelgerichter

*Verplicht veld

Bestand toevoegen (optioneel)

De persoonsgegevens die u ons in het kader van dit contact verstrekt, zullen uitsluitend worden gebruikt om op uw aanvraag of contact te reageren en voor de bijbehorende technische administratie. De overdracht aan derden vindt niet plaats. U kunt dit te allen tijde herroepen op service-nl@puzzleyou.be. Gedetailleerde informatie over gegevensbescherming en de behandeling van persoonsgegevens is te vinden in de privacyverklaring.

captcha
Telefoon

Telefoon
0049 9602 94419-17

Maandag - vrijdag: 08:00 - 11:30 en 13:00 - 17:00 uur

 

E-mail

E-mail
service-nl@puzzleyou.be

Onder normale omstandigheden kunt u op werkdagen binnen 24 uur een antwoord van ons verwachten.

faq

Veel gestelte vragen
>> FAQs

24 uur, 365 dagen per jaar

info

Omdat onze Nederlandstalige collega wegens ziekte afwezig is, kunnen wij u telefonisch alleen in het Duits of in het Engels antwoorden. Aanvragen per e-mail zijn hiervan niet beïnvloed, deze zullen gewoon in het Nederlands worden beantwoord.

Verdere contactmogelijkheden

Postadres

puzzleYOU GmbH • Auf der Haide 2 • 92665 Altenstadt/WN • Duitsland

Fax

0049 9602 94419-10

Zakelijke klanten