Vandaag besteld, morgen opgestuurd! Truck
1000 stukjes fotopuzzel

Een fotopuzzel met 1000 stukjes ontwerpen

Verwachte leverdatum:
wo, 25.09.2019 – do, 26.09.2019

Fotopuzzel met 1000 stukjes

Gelegde maat: 64 x 48 cm
Onze bestseller
Schitterende doos designs voor
verschillende gelegenheden
34,99 € 29,99 €
Verwachte leverdatum:
wo, 25.09.2019 – do, 26.09.2019
Productbeschrijving
Tips & ideeën
Puzzel varianten
Puzzelbenodigdheden
Beoordelingen
Veel gestelde vragen

Productbeschrijving

De puzzel met 1000 stukjes is niet alleen onze klassieker, maar ook het meest gekozen formaat. Uw mooiste landschapsfoto, familieportret of grappig kiekje komt heel erg mooi tevoorschijn. De fotopuzzel met 1000 stukjes is voor iedere puzzelaar een uitdaging. Hier kunt u uw mooiste herinneringen opbouwen. Zie hoe uw familie, uw huisdier of uw vakantieherinneringen stukje voor stukje tot leven komen. Omdat de 1000 stukjes fotopuzzel een grotere doos heeft dan bijvoorbeeld de 500 stukjes puzzel, maakt dit formaat zeker meer indruk als het als cadeau wordt aangeboden.

Als het neusje van de zalm kunt u er dan nog een mooie zilver aluminium lijst bij doen. Het beste is: met de 1000 stukjes fotopuzzel hoort u niet meer tot de amateurs en u fleurt ook nog eens de muur in de kamer op. Welke foto u daarvoor neemt, kunt u dan zelf beslissen. Met 64 x 48 cm geeft de 1000 stukjes fotopuzzel u in ieder geval genoeg ruimte voor uw mooiste herinneringen.

Leeftijdsadvies

Vanaf ca. 10 jaar

Verpakking

De fotopuzzel wordt in losse stukjes geleverd. De puzzelstukjes zitten in een plastic zakje, dat zich in de puzzeldoos bevindt.

Fotopuzzel kwaliteit

Maat van de doos:

Maat van de puzzeldoos  -  fotopuzzel 1000 stukjes

Maat van de puzzelstukjes:

Maat puzzelstukje  -  fotopuzzel 1000 stukjes

In verhouding:

Verhouding puzzelstukje fotopuzzle 1000 stukjes

Tips & ideeën

Aanbevolen resolutie

De drukkwaliteit van uw fotopuzzel is afhankelijk van de resolutie van uw foto. Voor een fotopuzzel met 1000 stukjes raden wij een foto met een formaat van
4530 x 3409 pixels aan.

Belangrijk: Let u goed op, dat uw foto niet wazig en vooral niet onderbelicht is.

Goed om te weten

Bij zulke toch best wel kleine stukjes helpt het enorm, als de foto zo veel mogelijk details heeft. Dit geldt niet alleen voor het hoofdobject, maar in het bijzonder voor de achtergrond. Om te veel éénkleurige stukjes te verhinderen, dient ook de achtergrond afwisselend, gedetailleerd en kleurrijk te zijn.

Puzzel varianten

Kies uw fotopuzzel:

Puzzelbenodigdheden

Fotopuzzelkader
34,99 € 27,99 €
Puzzel lijm
9,99 €
Puzzel mat
17,99 €

Beoordelingen

De beoordelingen hieronder hebben alleen betrekking op het bestelde product en zijn eigenschappen. Alleen klanten, die het product hebben besteld, kunnen een beoordeling afgeven.

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn fotopuzzel zowel horizontaal als ook verticaal bestellen?
U kunt het gewenste formaat zelf vastleggen aan de hand van de foto. Uitzondering hiervan is de hartpuzzel met 600 stukjes.
Hoe kan ik mijn gelegde fotopuzzel voorbereiden om hem bijvoorbeeld aan de wand te hangen?
U kunt uw fotopuzzel met onze Puzzel lijm vastplakken. Een nog beter alternatief is onze Fotopuzzelkader waarmee u de fotopuzzel met meer stijl aan de wand kunt hangen.
Kan ik de status van mijn bestelling zien?
  1. U krijgt per e-mail een bestelbevestiging. In deze bevestiging vindt u een button, waarmee u de actuele status van uw bestelling kunt controleren. Kijkt u even in uw spambox als de bevestiging niet binnen 15 minuten zichtbaar is.
  2. Als u op de button in de bestelbevestiging klikt, komt u op uw persoonlijke statuspagina terecht. Daar vindt u alle informatie over uw bestelling, zoals de betalingsstatus, de voortgang in de productie enz. Zodra uw pakket de productie verlaat, verschijnt hier ook het UPS tracking nummer. Als u op het tracking nummer klikt, wordt u naar het UPS tracking systeem geleidt, waar u het pakket kunt volgen.
  3. Ook in de verzendbevestiging vindt u een button, waarmee u het pakket kunt volgen.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.