Zakencliënteel

De kwalitatief hoge en proper gefabriceerde fotopuzzels slaan bij iedere gebeurtenis een goed figuur. Over een zulke originele attentie zal uw zakencliënteel zich ongetwijfeld verheugen. Misschien als een appreciatie voor een succesvol afgesloten project. Niets verbetert de relatie met uw zakencliënteel meer als een op de client afgestemd cadeau...

Of wilt u misschien een gelegenheid vinden, om de reputatie van uw onderneming, uw fabricaat of uw dienst te verbeteren? Waarom maakt u geen promotie met behulp van onze schitterende fotopuzzels? Op deze manier wordt uw exploitatie deeltje voor deeltje dichter bij de cliënteel gebracht. Uw consument komt speelsgewijs in contact met uw fabricaat.

U presenteert uzelf op een handelsbeurs, omdat u uw cliënteel wilt uirbreiden? Probeert u het op de volgende beurs eens met fotopuzzels van uw exploitatie. Uit ervaring weten wij, dat de beursbezoekers dit waarderen en na de beurs nog geruime tijd aan u terugdenken.

Wij zijn zeer geinteresseerd aan een confidentiele samenwerking, aan individuele service, aan een professionele support en het vlot vervullen van uw aanzoeken.

Voor meer informatie

U wilt meer weten over de fotopuzzels als zakenattentie? Wij stellen u gaarne meer informatie ter beschikking! Schrijft u naar: b2b@puzzleyou.be.

Wij kijken ernaar uit om met u te kunnen coöpereren!