Vandaag besteld, morgen opgestuurd! Truck
Nu een fotopuzzel ontwerpen

Fotopuzzel kwaliteit

Met iedere fotopuzzel willen wij ons verbeteren. Voor ons komt de excellente hoedanigheid en een secure werkwijze op de eerste plaats. Uitstekend is bij ons het allerminste, hierdoor wordt uw persoonlijk gecreëerde fotopuzzel een mooi schouwspel. Uiteindelijk heeft u het beeldmotief uiterst zorgvuldig uit oude fotoalbums, uit een dooske met familieprentjes of uit zelfgemaakte schilderijen gekozen. Indien u de fotopuzzel aan een geliefde persoon wilt schenken, dan maakt u terecht aanspraak op een volmaakte afwerking. Dankzij onze vakkundige werkwijze en ons gevoel voor finesse kunnen wij uw aanspraak bevredigen.

Elk deeltje is uniek

Elk deeltje is uniek
Onze vakkennis hervormd uw beeldmotief in een puzzelmeesterwerk. De speciale stansapparaten laten de deeltjes nauwkeurig samenpassen, waardoor er een effen en afgerond beeld wordt gevormd. Het afwisselende stanzen veroorzaakt daarnaast ook nog eens voor werkelijke puzzelvreugde . Er onstaat op deze manier door uw toedoen een schoon kunststuk.

Degelijk puzzelkarton

Degelijk puzzelkarton
Dankzij de hantering van prima puzzelkarton blijft uw fotopuzzel altijd bestendig en heeft een lange levensduur. Steeds terugkerende puzzelvreugde is daardoor gegarandeerd. Ook na regelmatig gebruik blijft de pret aan het puzzelen existent. De deeltjes met een doorsnee van 2,2 mm zijn voor kinderhandjes geen probleem. Naast het niveau van de gebruikte grondstoffen zien wij vaneigens ook op ons milieu toe .

Elegante oppervlakte

Elegante oppervlakte
Onze fotopuzzels bezitten een matte anti-reflectief oppervlakte, dit zorgt ervoor dat de puzzels er elegant uitzien. Bij het puzzelen wordt de pret niet door lastige spiegelreflecties gestoord, ook niet als het licht er rechtop straalt. Het speelt dus geen rol of u binnen bij winters kaarslicht of buiten in de zomerzon in de tuin of op de balustrade aan de puzzelkoorts toegeeft. Dankzij het bijzondere papier dat wij inzetten zorgt het vasthouden van de puzzeldeeltjes voor een prettig gevoel.

Consequente eindinspectie

Consequente eindinspectie
Vaneigens doorlopen alle fotopuzzels een eindinspectie. Zonder uitzondering worden alleen puzzels verzonden, die aan het eind van de fabricage door de keuring zijn gekomen. Bij deze keuring wordt elke fotopuzzel nog eens nauwkeurig gecontroleerd. Onze aansporing is ieder dag weer het plezier dat u beleeft als uw present inslaat als een bom!
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.