Fotopuzzels en spellen nu nog sneller – Vandaag besteld, morgen opgestuurd!
Uw persoonlijk Memo spel

Ontwerp een Memo spel

Verwachte leverdatum:
ma, 23.01.2017 – di, 24.01.2017

Product details Memo spel

zelf te ontwerpen kaarten
individuele spellendoos
keuze uit 48 of 72 Kaarten
(6cm x 6cm)
vanaf 29,99 €
Verwachte leverdatum:
ma, 23.01.2017 – di, 24.01.2017

Product beschrijving

Wat is er zo bijzonder aan een Memo spel, dat het zowel bij ouderen als ook bij kinderen steeds weer een blijvende indruk achterlaat? Heel gewoon, een Memo spel met eigen motieven is niet alleen een origineel cadeau, maar ook leuk om te doen met de hele familie. Ontwerp uw Memo spel met een paar klikken. Van iedere foto worden automatisch twee kaarten gedrukt.

Omgedraaide Memo spel kaarten

Iedereen kan meedoen – de spelregels zijn heel makkelijk

De bedrukte kaarten worden goed geschud en dan met de foto naar beneden op de tafel gelegd. Het is de bedoeling, dat er één kaart wordt omgedraaid en daarvan dan het tweelingexemplaar wordt gevonden. Er mogen per beurt natuurlijk maar twee kaarten worden omgedraaid. Het spel is klaar, als alle kaarten op zijn. Degene, die de meeste kaartenparen heeft, is de winnaar.

Meerdere gestapelde Memo spel kaarten

Op een speelse manier nog een keer van de foto´s genieten

De door u ontworpen Memo kaarten kunnen goede vrienden, trouwe huisdieren, mooie locaties of grappige strips bevatten – allemaal uit uw persoonlijke fotoarchief. Hierdoor is het zoeken naar de tweelingkaarten natuurlijk wel heel erg leuk. Zo bent u op een originele manier met uw foto´s bezig en kunt u weer eens terugdromen van die mooie momenten.

Een stapel Memo spel kaarten

Een goede training voor de hersenen

Om bij het Memo spel te kunnen winnen is concentratie, geduld en een goede herinnering gevraagd. Train uw hersensnelheid terwijl u met vrienden en bekenden de tweelingskaarten zoekt en vindt. Het Memo spel is een individueel herinneringsspel voor jong en oud en brengt meerdere generaties samen aan de tafel.

Memo spel doos kleine weergave

De spellendoos voor het Memo spel

Erg mooi en erg makkelijk: de stabiele spellendoos is de beste bewaarplaats voor de Memo spel kaarten. Wij drukken zelfs een door u gekozen tekst op de doos. Hiermee is uw Memo spel spel compleet uitgerust.
Als u het Memo spel spel met de persoonlijk ontworpen kaarten cadeau wilt geven, kunt u de spellendoos ook als cadeaubox gebruiken. Alleen al het ontwerpen hiervan is leuk om te doen!

Tip: Ontwerp eens een Memo spel met foto´s van een bepaald thema voor een party, een vrijgezellenfeest of voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, een verjaardag, Sinterklaas of de Valentijn. Wedden dat u de show steelt!
Nog een goed idee: Een Memo spel spel met foto´s van alle familieleden, of de klas of gewoon je vrienden.