Nu een fotopuzzel ontwerpen

delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
do, 25.07.2024 - vr, 26.07.2024
delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
do, 25.07.2024 - vr, 26.07.2024
Aantal stukjes
Fotopuzzel 1000 stukjes
Gelegde maat: ca. 64 x 48 cm info-icon
36,99 € 32,99 €
delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
do, 25.07.2024 - vr, 26.07.2024
Tevreden klanten

Meer dan 2 miljoen tevreden klanten

Simpel en individueel

Snel, eenvoudig en individueel te ontwerpen

Hoogwaardige kwaliteit

Premium kwaliteit met 15 jaar garantie

Fotopuzzel - Het perfecte cadeau

Tevreden klanten

Meer dan 2 miljoen tevreden klanten

Simpel en individueel

Snel, eenvoudig en individueel te ontwerpen

Hoogwaardige kwaliteit

Premium kwaliteit met 15 jaar garantie

Een fotopuzzel ontwerpen, zo makkelijk gaat dat

Een persoonlijke fotopuzzel is een heel bijzonder cadeau! Vanaf 22,99 € kunt u heel gemakkelijk van uw lievelingsfoto een echte puzzel maken. Ons assortiment bestaat uit premium puzzels met 48, 100, 200, 500, 1000, 1000 XXL en 2000 stukjes. Voor elk wat wils, voor jong en oud, voor beginners en gevorderden.

Maak binnen een paar minuten een fotopuzzel van onvergetelijke momenten, familiefoto's, grappige plaatjes, prachtige vakantieherinneringen of uw eigen kunstwerk. Beleef nog een keer al die mooie momenten en herinneringen bij het leggen van uw eigen puzzel.

Een fotopuzzel ontwerpen, zo makkelijk gaat dat

Een persoonlijke fotopuzzel is een heel bijzonder cadeau! Vanaf 22,99 € kun je heel gemakkelijk van jouw lievelingsfoto een echte puzzel maken. Ons assortiment bestaat uit premium puzzels met 48, 100, 200, 500, 1000, 1000 XXL en 2000 stukjes. Voor elk wat wils, voor jong en oud, voor beginners en gevorderden.

Maak binnen een paar minuten een fotopuzzel van onvergetelijke momenten, familiefoto's, grappige plaatjes, prachtige vakantieherinneringen of je eigen kunstwerk. Beleef nog een keer al die mooie momenten en herinneringen bij het leggen van je eigen puzzel.

Kies je fotopuzzel:

SMART SORTED® | Fotopuzzel

NIEUW! De puzzle trend van puzzleYOU

De 1000 stukjes puzzel met succes garantie – dankzij deze exclusieve uitvinding is een fotopuzzel met 1000 stukjes nu voor iedereen te doen. Uitneembare SMART doosjes met elk 25 stukjes maken het samenleggen van jouw lievelingsfoto een stuk eenvoudiger. Van nu af aan bepaal jij het puzzel niveau zelf. Puzzelstukjes op kleur sorteren of de randstukjes er eerst uit vissen is van gisteren.

 • 1000 puzzelstukjes, verdeeld over 40 SMART doosjes
 • Iedereen kan meedoen, dus extra gezellig
 • Slim voorgesorteerd, het leggen is nu een kinderspel

54,99 € 38,99 €

... voor nog meer: WAUW, zeg! Bij het cadeau doen & uitpakken.

... voor nog meer: WAUW, zeg! Bij het cadeau doen & uitpakken.

1001 creatieve ideeën dankzij de Fotopuzzel Collage

Het is niet altijd zo makellijk om te beslissen welke foto nu uiteindelijk op de puzzel komt en soms is een enkele foto niet voldoende om te laten zien, wat je eigenlijk met de fotopuzzel wilt vertellen. Wij bieden je nu de mogelijkheid, om tot wel 65 foto’s in één van de verschillende layouts te plaatsen en daarmee je eigen Fotopuzzel Collage te maken.

De voordelen van een Fotopuzzel Collage

 • Meer foto’s en zelfs tekst op jouwpuzzel
 • Precies passend voor alle maten puzzels
 • Maakt het leggen veel eenvoudiger
 • 100 originele layouts beschikbaar
 • Intuïtief ontwerpen
 • Geen extra kosten, geen software download - gewoon op de site creëren
ideeën dankzij de Fotopuzzel Collage

1001 creatieve ideeën dankzij de Fotopuzzel Collage

ideeën dankzij de Fotopuzzel Collage
 • Meer foto’s en zelfs tekst op uw puzzel
 • Precies passend voor alle maten puzzels
 • Maakt het leggen veel eenvoudiger
 • 100 originele layouts beschikbaar
 • Intuïtief ontwerpen
 • Geen extra kosten, geen software download - gewoon op de site creëren
puzzeldoos

Individuele give-away puzzeldoos - meer dan een verpakking

Pas met de juiste outfit wordt een fotopuzzel een perfect cadeau. Zonder extra meerkosten leveren wij al onze puzzels in een stevige puzzeldoos bedrukt met dezelfde foto als op de puzzel. Met een originele titel of een leuke tekst op de deksel maak je van de fotopuzzel iets heel bijzonders. Dankzij meer dan 80 verschillende lay-outs ben je uitstekend voorbereid voor elke mogelijke gelegenheid - ons design team heeft deze layouts met oog voor detail gemaakt. Per slot van rekening krijg je nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken.

puzzelkader nog mooier

Met een fotopuzzelkader nog mooier

Wij waarderen de mening en input van klanten en via de vraag ‘hoe bewaar ik nou deze unieke fotopuzzel’ kwamen wij op het idee van de kader. Wij hebben precies passende kader voor onze fotopuzzels ontworpen, elegant met een matte zilveren kleur en met premium geslepen glas1 .

Aantal stukjes

Puzzelbenodigdheden voor meer ontspanning bij het puzzelen

15 jaar garantie

Kwaliteit wint altijd

Iedereen wil graag het gevoel hebben in goede handen te zijn. Om jou dit gevoel te kunnen geven, hechten wij heel veel waarde aan de kwaliteitskenmerken van onze fotopuzzels. Een reeks van kwaliteit beschermende stappen garandeert, dat je ook na jaren nog plezier aan je fotopuzzel hebt.

Om deze reden geven wij jou een kwaliteitsgarantie - zonder mitsen en maren. Uiteindelijk gaat het hier niet om zomaar een puzzel, maar om jouw persoonlijke premium fotopuzzel.

Cadeau idee fotopuzzel

Iemand van wie je houdt met een persoonlijk cadeau verrassen is altijd een bijzonder moment, zowel voor de ontvanger als ook voor de gever. Juist omdat het persoonlijk dient te zijn, is er volgens ons niets beters dan een fotopuzzel. Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Kerst, een verjaardag, een bruiloft - allemaal gelegenheden voor een bijzonder origineel cadeau. Met een fotopuzzel heb je gegarandeerd een stapje voor op alle anderen. Het gaat heel gemakkelijk: je beste foto uitzoeken, op de website uploaden, doos arrangeren en klaar is Kees! In een handomdraai maak je van een gewone foto een blijvende herinnering voor de ontvanger. Met de puzzelkader wordt de puzzel met eigen foto zelfs een stijlvolle decoratie voor je eigen interieur. Het puzzelplezier begint al met 48 stukjes vanaf 22,99 € en gaat dan verder tot en met de puzzel variant met 2000 stukjes. Een fotopuzzel is het perfecte cadeau.

Cadeau idee fotopuzzel
Cadeau idee fotopuzzel

Cadeau idee fotopuzzel

Iemand van wie u houdt met een persoonlijk cadeau verrassen is altijd een bijzonder moment, zowel voor de ontvanger als ook voor de gever. Juist omdat het persoonlijk dient te zijn, is er volgens ons niets beters dan een fotopuzzel. Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Kerst, een verjaardag, een bruiloft - allemaal gelegenheden voor een bijzonder origineel cadeau. Met een fotopuzzel heeft u gegarandeerd een stapje voor op alle anderen. Het gaat heel gemakkelijk: uw beste foto uitzoeken, op de website uploaden, doos arrangeren en klaar is Kees! In een handomdraai maakt u van een gewone foto een blijvende herinnering voor de ontvanger. Met de Fotopuzzelkader wordt de puzzel met eigen foto zelfs een stijlvolle decoratie voor uw eigen interieur. Het puzzelplezier begint al met 48 stukjes vanaf 22,99 € en gaat dan verder tot en met de puzzel variant met 2000 stukjes. Een fotopuzzel is het perfecte cadeau.

Doe jezelf een puzzelplezier

Doe jezelf een puzzelplezier

Puzzelen is goed voor je gezondheid. Zelfs mensen, die vroeger heel veel puzzels hebben gelegd, ontdekken nu de fotopuzzel als een herleving van hun hobby. Wie wil er nog een gewone puzzel, als je een eigen puzzel kunt krijgen. Puzzels met eigen foto's veroveren België. Maar waarom is puzzelen dan uiteindelijk zo fijn?

Ten eerste is iedere puzzel eigenlijk een uitdaging, die wij graag aannemen. Als de fotopuzzel dan van een eigen kiekje is gemaakt, dan is de motivatie des te groter om het doel te bereiken en het aan iedereen te kunnen laten zien. Echte puzzelaars vertellen ons vaak wat voor een ontspannend effect het leggen van een fotopuzzel heeft. Het is volgens velen de spannendste ontspanning.

Er zijn ook mensen, voor wie de artistieke component van een fotopuzzel belangrijk is. Zij maken bijvoorbeeld een landschapsfoto of schilderen iets, scannen het en maken daar dan een fotopuzzel van. Het is niet nodig om uit te leggen, waarom zij de reeds gelegde fotopuzzel niet terug in de doos willen doen. Voor deze mensen is de fotopuzzelkader de eerste stap op weg naar hun eigen galerij.

Hoe kies ik een fotopuzzel?

Hoe kies ik een fotopuzzel?

Goed om te weten:

 • Het aantal stukjes bepaalt hoe moeilijk het wordt

  Wij produceren fotopuzzels met 48, 100, 200, 500, 1000, 1000 XXL en 2000 stukjes. Wij willen zoveel mogelijk aan de eisen van het puzzelen voldoen en zodoende voor zowel de beginneling als ook voor de professionele puzzelaar iets te bieden hebben. In het algemeen kun je ervan uitgaan, dat het des te moeilijker wordt, wanneer er meer stukjes zijn en de stukjes kleiner zijn. Zo zijn bijvoorbeeld fotopuzzels met weinig en met grotere stukjes beter geschikt voor kinderen of oudere mensen. Alhoewel het eigenlijk moeilijk is om te zeggen welke puzzel voor welke leeftijd het beste geschikt is, hebben wij op elke fotopuzzel detailpagina een leeftijdsaanbeveling geplaatst.

 • Een fotopuzzel bestellen en laten leveren

  Weet je al of je één foto wilt nemen of liever een reeks foto's? Soms is het moeilijk te beslissen welke foto de voorkeur krijgt. In het algemeen kunnen wij zeggen, dat de fotopuzzel makkelijker te leggen is, als de foto veel details en veel kleuren heeft. Grote éénkleurige vlakken zijn heel moeilijk om te puzzelen. Bij het arrangeren van de puzzeldoos kun je een tekst invullen, die 3 regels lang kan zijn en dan op de deksel van de puzzeldoos wordt gedrukt.

 • Met een klassieke puzzeldoos

  Alle fotopuzzel varianten leveren wij in losse stukjes, in een individuele puzzeldoos, die tegelijkertijd als cadeauverpakking kan dienen. Als je wilt, drukken wij de foto ook op de doos met een door jou verzonnen titel of een leuke tekst. Al naar gelang voor welke gelegenheid het cadeau is bedoeld, staan er 80 puzzeldoos lay-outs ter beschikking, van cadeau thema tot en met voetbal. Je kunt kiezen, of de foto ook op de doos wordt gedrukt of niet. Als het een verrassing moet worden is het natuurlijk fijn, dat je ook puzzeldozen zonder foto kunt kiezen.

  In het verdere bestelproces heb je dan de mogelijkheid om puzzelbenodigdheden, zoals de Puzzelkader, Puzzel lijm of de Puzzelmat mee te bestellen. Nadat je de bestelling hebt bevestigd, krijg je een e-mail met de bestelbevestiging en een link naar je persoonlijke statuspagina, waar je de status in de productie kunt zien en de verwachte leverdatum. Zodra jouw bestelling de productie verlaat en naar de koerier wordt gestuurd, krijg je van ons een verzendbevestiging met een track & trace nummer.

 • Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

 • 1
  Bij de lijst voor de fotopuzzel met 1000 stukjes XXL & 2000 stukjes maken wij om veiligheidsredenen gebruik van hoge kwaliteit kunstglas.