Eigen fotopuzzel tot 2000 stukjes - Over puzzleYOU.be

Over ons

puzzleYOU.be is een onderdeel van de in midden Europa zeer snel groeiende puzzle & play GmbH. Puzzle & play is thuis in het Beierse Altenstadt an der Waldnaab. Een team van specialisten is hier verantwoordelijk voor de website puzzleYOU.be en natuurlijk voor het wel en wee van de klanten.

Het idee om zowel professionele als ook individuele puzzels met een hoge kwaliteit voor een lage prijs te gaan produceren onstond uit een online puzzlecommunity onder de regie van puzzle & play.

In deze community kwam vaker de vraag naar voren, waar men een puzzel met toch wel 1000 stukjes kon laten maken van een eigen foto, zonder dat men daarvoor een vermogen moet betalen. Tot daar aan toe bestond de combinatie goed en goedkoop nog niet. Dus namen Franz Trescher, de directeur van Puzzle & Play GmbH, en zijn medewerkers het heft in eigen hand en ontwikkelden een nieuw productieproces, waarmee aan de ene kant de hoogste kwaliteitstandaard werd bereikt en aan de andere kant een voor de klanten interessante prijs tot stand kwam.

De foto´s worden met de allernieuwste digitale druktechnieken geproduceert en op speciaal 2,2 cm dik puzzelkarton gedrukt. Om de fotopuzzels tegen krassen, vochtigheid en verbleken te beschermen, zijn de puzzelstukjes van een beschermlaag voorzien De zorgvuldig verwerkte stukjes komen -veilig in een afgesloten plastic zakje opgeborgen- in een robuuste doos terecht. Deze dozen worden met dezelfde zorgvoud geproduceerd. Net zo belangrijk als de puzzel zelf, was de ontwikkeling van de online bestelassistent, waarmee de klant zijn persoonlijke puzzel en de daarbij passende doos zelf kan maken.

Onze producten

Persoonlijke fotopuzzels met 48, 100, 200, 500, 1000 of zelfs 2000 stukjes en het Memo spel, allemaal met uw eigen foto´s natuurlijk. De passende doos kunt u even zo makkelijk maken als de fotopuzzel of de spellen, gewoon een design uitzoeken en een titel verzinnen!

Onze fotopuzzels en de Memo spellen zijn het ideale geschenk voor verschillende gelegenheden - voor verjaardagen, een trouwdag, feestdagen zoals kerst en pasen of gewoon als een kleinigheid voor iemand, die u liefhebt. Met een persoonlijke fotopuzzel kunt u geen fout maken!

Met een precies passende eigentijdse aluminium kader voor de fotopuzzels sluiten wij onze productlijn af. Hiermee steelt u echt de show en maakt u het toch al bijzondere geschenk nog exclusiever!