Vandaag besteld, morgen opgestuurd! Truck
Fotopuzzelkader voor 100 t/m 2000 stukjes
Fotopuzzelkader kiezen
Verwachte leverdatum:
di, 24.09.2019 – wo, 25.09.2019

Fotopuzzelkader 100-2000 stukjes

De passende kader voor onze fotopuzzels met 100-2000 stukjes
Aluminium kader: zilver, mat
Premium geslepen echt glas¹
vanaf 24,99 € 22,99 €
Verwachte leverdatum:
di, 24.09.2019 – wo, 25.09.2019
Productbeschrijving
Tips & ideeën
Beoordelingen
Veel gestelde vragen

Productbeschrijving

Zet met deze prachtige puzzellijst uw fotopuzzel in de schijnwerpers. De zilverkleurige aluminiumlijst maakt van uw puzzel een echt kunstwerk, dat aan iedere muur een blijvende indruk achterlaat. Deze indruk zal niet alleen u, maar natuurlijk ook uw visite verheugen en een beetje afwisseling in het alledaagse leven brengen.

Hier gaat het niet alleen om het mooi zijn, maar ook om een stukje veiligheid en bescherming van uw fotopuzzel. De fotopuzzellijst is zonder twijfel één van de nuttigste accessoires überhaupt.

Fotopuzzelkader; gedetailleerde aanzicht hoek

Verpakking

Onze Fotopuzzelkader verpakkingen zijn van stevig en hoge kwaliteit materiaal gemaakt en hierdoor uitermate geschikt voor het vervoeren van puzzel kaders. Van binnen zit de kader in een lucht geveerde noppenfolie en van buiten wordt de kader door dubbelwandig golfkarton tegen beschadigingen beschermd. Buiten hard, binnen zacht. Per slot van rekening dient uw bestelling de reis zonder schade te volbrengen.

Maat van de kader:

Fotopuzzelkader maat

Profiel van de kader:

Profiel van de kader

Dikte van het glas:

Dikte van het glas

Tips & ideeën

Gebruiksaanwijzing Fotopuzzelkader voor 100 t/m 2000 stukjes

Hier vindt u de belangrijkste stappen, die u bij het inkaderen van de fotopuzzel met 24 stukjes helpen.

Gebruiksaanwijzing Fotopuzzelkader stap 1

Stap 1

Haalt u de glasplaat uit de kader en legt u deze boven op de fotopuzzel, die u (hopelijk) op een beweegbare ondergrond heeft gelegd.

Gebruiksaanwijzing Fotopuzzelkader stap 2

Stap 2

Draait u nu de ondergrond samen met de puzzel en de glasplaat om. Het makkelijkst gaat dit, als u het met z'n tweeën beetpakt en omdraait.

Gebruiksaanwijzing Fotopuzzelkader stap 3

Schritt 3

Legt u nu de achterwand van de kader -met de bevestigingen naar boven- op de puzzel.

Gebruiksaanwijzing Fotopuzzelkader stap 4

Schritt 4

Legt u nu voorzichtig de achterwand, de puzzel en de glasplaat in de kader, die u alvast omgekeerd heeft neergelegd.

Gebruiksaanwijzing Fotopuzzelkader stap 5

Schritt 5

Door op elk van de tien sluitingen te drukken kunt u ze in richting kader schuiven en zo de achterwand achter de richel vastklemmen.

Beoordelingen

De beoordelingen hieronder hebben alleen betrekking op het bestelde product en zijn eigenschappen. Alleen klanten, die het product hebben besteld, kunnen een beoordeling afgeven.

Veel gestelde vragen

Hoe wordt de fotopuzzelkader met echt glas eigenlijk opgestuurd, zodat deze heel bij mij aankomt?
Wij hebben speciale verzendverpakkingen ontwikkelt, waarmee de fotopuzzelkader onbeschadigd bij u kan worden afgeleverd. Mocht er desondanks tijdens het transport iets misgaan, neemt u dan even contact met onze klantenservice op.
Moet ik een puzzel eerst met puzzellijm bewerken, voordat deze in de kader kan?
Nee hoor, dat is niet nodig. De fotopuzzel zit in de kader zo goed vast, dat u daarvoor geen extra puzzellijm nodig heeft.
Kan ik niet gewoon een standaard kader in een doe-het-zelf zaak kopen en die dan voor mijn fotopuzzel nemen?
Dat is geen goed idee. Onze fotopuzzelkaders zijn namelijk exact aan de afmeting van de fotopuzzels aangepast. De fotopuzzel en de kader passen zo precies in elkaar, dat bij onze kaders verschuiven niet voorkomt.
Bij de kader voor de 2000 stukjes fotopuzzel heeft het kunstglas een ruwe en een gladde kant. Welke kant komt hier boven?
Het ligt eraan, welk effect u liever heeft; De ruwe kant is de ontspiegelde kant. Als u veel lichtstraling heeft, dan kunt u beter deze kant boven doen. Met de gladde kant naar boven is het zicht het helderst, maar hier kan het gebeuren, dat het licht wordt gereflecteerd.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
¹Bij de lijst voor onze fotopuzzel met 2000 stukjes maken wij om veiligheidsredenen gebruik van hoge kwaliteit kunstglas.